ENG ESP CAT

Experiència
Talent
Know-how

Ackcent és una companyia privada formada per un grup de professionals amb dècades d'experiència en el disseny i implementació de projectes de Ciberseguretat.

A Ackcent creiem que valors com la il·lusió, la passió per allò que fem, la curiositat, la preparació i el treball en equip constitueixen la base de l'èxit de les empreses.

Aquests són els principals motius pels quals hem decidit transformar la nostra passió per la ciberseguretat, en Ackcent, una empresa focalitzada en la protecció eficaç dels actius digitals dels nostres clients.

Compromís

Alienar negoci
i ciberseguretat

A l'hora de protegir negocis digitals, la tecnologia per si sola no és suficient. Per minimitzar els impactes dels incidents de ciberseguretat, les decisions de l'alta direcció juguen un paper clau. Per aquest motiu, Ackcent ofereix assessorament executiu personalitzat a la realitat particular de cada entorn organitzatiu.

Millora
de vulnerabilitats

El conèixer les vulnerabilitats d'un negoci digital és una condició necessària per gestionar la seva seguretat. El Red Team d’Ackcent ofereix serveis especialitzats d'auditoria i anàlisi de vulnerabilitats de qualsevol entorn tecnològic i organitzatiu per la millora de la seva seguretat.

Seguretat
al núvol

Amb el creixement dels serveis al núvol, la seguretat és més importants que mai. Ackcent ofereix serveis de seguretat al núvol per detectar, respondre i gestionar incidents de seguretat a partir de la monitorització 24/7 de serveis al núvol, tant en entorns públics com privats.

Mobile Screenshot of ackcent web page

Actius

Independència: Som un proveïdor especialitzat independent, creat en exclusiva per ajudar als nostres clients a gestionar els seus reptes relacionats amb ciberseguretat.

Experiència: Proporcionem dècades d'experiència en assessorament especialitzat tant a nivell tècnic com directiu, en gestió de seguretat electrònica.

Competències i capacitats actualitzades: La ciberseguretat presenta reptes creixents que a més canvien amb celeritat. El nostre equip ofereix competències i capacitats actualitzades a mesura que apareixen noves tecnologies i nous coneixements.

Cobertura internacional: Cobrim les seves necessitats globals a través de la nostra xarxa internacional d'oficines i professionals.

Innovació: Fem focus en la millora de l'eficiència i l'efectivitat dels controls existents per prevenir, detectar i respondre a esdeveniments de ciberseguretat.

Contacti
amb nosaltres

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres si té qualsevol dubte sobre els nostres serveis o vol saber més sobre com podem ajudar a gestionar amb èxit les seves necessitats en ciberseguretat.

Per fer-ho si us plau, ompli el formulari i utilitzi la clau privada PGP si ho prefereix, per garantir la seguretat de la comunicació.

PGP key id: F2A2ADFC1BC011B9

Fingerprint: 2C4F C618 E771 66BE 481A 3280 F2A2 ADFC 1BC0 11B9

ackcent logo